Informacja prasowa: Healthline rozpoczyna najlepsze blogi zdrowotne w konkursie 2014

С ЧЕГО НАЧАТЬ СВОЙ БЛОГ ???

Anonim

Zwycięskie blogi, które zostaną dodane do Healthline. com i przyznane nagrody pieniężne

SAN FRANCISCO - 1 grudnia 2014 r. - Healthline. com, wiodące źródło inteligentnych informacji na temat zdrowia, zasobów i aktualnych wiadomości, dzisiaj rozpoczęła czwarty doroczny konkurs na najlepszy blog o zdrowiu. Konkurs uhonoruje trzy najlepsze blogi zdrowotne od 2014 roku. Zwycięzcami w 2013 roku byli Ale Doktor I Hate Pink, Maria's Nutritious & Delicious i wczesna postać Alzheimera. "Healthline rozpoczął ten coroczny konkurs cztery lata temu jako sposób na poznanie świetnych, wysokiej jakości blogów zdrowotnych dostępnych w Internecie" - powiedziała Tracy Rosecrans, wiceprezes ds. Marketingu w Healthline. com. "Chcemy, aby te blogi były dostępne dla naszych czytelników jako cenne zasoby informacji o stanie zdrowia, a jednocześnie pomagały blogom zyskać uznanie i widoczność, na jakie zasługują. Z niecierpliwością czekamy na to, które blogi pojawią się na liście w tym roku. Zdobądź nominacje już dziś! "Szczegóły konkursu obejmują: Nominacja i okres głosowania: od poniedziałku, 1 grudnia 2014 r. Do czwartku, 15 stycznia 2015 r. Jak nominować lub głosować: Blogerzy mogą nominować własne blogi i czytelników mogą głosować na swoje ulubione blogi zdrowotne odwiedzając stronę konkursu Health Health na stronie poświęconej zdrowym blogom 2014 roku. com. Nominowani są również zachęcani do tworzenia niestandardowych plakietek Healthline Best Health Blogs z 2014 r. I umieszczania ich na swoim blogu, aby pomóc w kierowaniu głosów wśród społeczności czytelników. Nagrody: Zwycięskie blogi zostaną ogłoszone w piątek, 20 lutego 2015 r. Zwycięzcy otrzymają nagrody pieniężne - 1 000 USD za pierwsze miejsce, 100 USD za drugie miejsce i 50 USD za trzecie miejsce - i zostaną wyróżnione na Healthline. com. O Healthline Healthline zapewnia inteligentne informacje zdrowotne i rozwiązania technologiczne, które pomagają organizacjom opieki zdrowotnej i zwykłym ludziom podejmować bardziej świadome decyzje dotyczące opieki zdrowotnej, poprawiać wyniki i obniżać koszty. Oparte na największej na świecie platformie taksonomii medycznej, Healthline's Health Data Solutions, Health Engagement Solutions i Health Marketing Solutions wykorzystują zaawansowaną technologię mapowania pojęciowego w celu dostarczenia dokładnych i przydatnych informacji. Dodatkowo na stronie internetowej firmy Healthline. com, zapewnia odpowiednie, aktualne informacje o stanie zdrowia, wiadomości i zasoby, które pomagają konsumentom w zarządzaniu zdrowiem. Healthline jest obecnie wykorzystywany przez ponad 25 milionów konsumentów miesięcznie i niektóre z największych marek medycznych, w tym AARP, Aetna, UnitedHealth Group, Microsoft, IBM, GE i Elsevier. Więcej informacji można znaleźć na stronie Corp. linia zdrowia. com i www. linia zdrowia. com.